Een langetermijnrelatie met de professional én opdrachtgever aangaan. Dat is waar wij energie van krijgen. Wij zorgen ervoor dat als professional in de techniek jouw talenten, ambities en drijfveren optimaal worden ingezet. En als opdrachtgever profiteer je daarvan: we kijken niet alleen naar skills, maar zorgen dat je toekomstige collega’s passen binnen de organisatie. Zodat zij hun skills optimaal kunnen inzetten. Een win-win-situatie. Lees hoe wij dat aanpakken.

Trek de juiste professionals aan in jouw organisatie

Zodat jouw toekomstige werknemers iedere dag fluitend naar hun werk gaan. Goed voor hen, goed voor de prestaties op de werkvloer. Lees hieronder hoe we jouw organisatie hiermee helpen.

Zij zitten dankzij Tasman Professionals op hun plek

Ze zoeken net zo lang tot ze de geschikte baan voor je hebben, ze zijn zeker niet zo’n doorsnee recruiter bureau die alleen mensen in hun portefeuille willen hebben. Nee deze mensen gaan er echt voor. Daarom de pluim!

Ad van de Louw

Heel fijn en snel aan een baan geholpen door Cees van Tasman Professionals! Zeer goede persoonlijke benadering en begeleiding. Top Professionals!

Wessel Witteveen
Ik heb mijn nieuwe werkgever aan Cees te danken. Erg fijne communicatie en staat klaar om je zo goed als mogelijk (en snel) te helpen. Denkt met je mee en weet de juiste match te vinden. Aanrader dus 👍🏻
Cynthia Hulskes

Tasman professionals, Cees P. heeft heel veel tijd en energie gestoken in bemiddeling voor mij. Een open, eerlijk en transparante communicatie, adviezen.
Een fantastische kerel, en organisatie.

Hans V.

De persoonlijke en vriendelijke service van Tasman Professionals heeft mij weer een stap verder gebracht in mijn carrière.

Cees nogmaals bedankt voor je vriendelijke service!

Dex Ullrich

Enorm goed geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan door Tasman Professionals.
Professioneel en zeer kundig personeel. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.

Christian Kaul

Via Tasman benaderd en na onze 2de gesprek al voorgesteld aan een bedrijf. En sinds dien in dienst bij Enercon. Van mij krijgen ze 5 sterren.

Dangelo Carolus