Opdrachtgevers

Tasman Professionals is een werving, selectie en arbeidsbemiddelingsbureau in de techniek gevestigd in Haarlem. Tasman Professionals werft landelijk en kan daardoor continue technische Professionals bemiddelen voor bedrijven in heel Nederland. Bij Tasman Professionals draait het om de kandidaat en om zijn of haar talent, passie en wensen. Wij gaan de uitdaging aan om een geschikte baan te vinden voor de technische professional via ons netwerk. Wij doen dit met een persoonlijke benadering en gaan voor een lange termijn relatie met onze kandidaten en opdrachtgevers. Lees meer over Tasman Professionals.
Persoonlijk – Betrouwbaar – Professioneel – Ambitieus

Werving & Selectie

Met meer dan 25 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling  staat Tasman Professionals klaar om de juiste mbo of hbo opgeleide kandidaat voor jouw organisatie te werven. Korte lijnen, duidelijke afspraken. Tasman Professionals is voor de opdrachtgever een betrouwbare partner die door haar grote netwerk in het technische midden en hoger kader Professionals snel je nieuwe gemotiveerde medewerker kan werven.

Payrolling

Om opdrachtgevers ook te kunnen ondersteunen als je kandidaten op uitzendbasis of voor bepaalde tijd wil inzetten werkt Tasman Professionals samen met betrouwbare Payroll partners. SNA erkend, NEN gecertificeerd met G-rekening, eigen Arbo dienst en een in-house training en opleidingprogramma zodat ook jouw nieuwe medewerker een optimale start kan maken.

Assesments

Hoe krijg je als werkgever zicht op de vaardigheden en persoonlijkheid van de kandidaat. Hoe bouw je het beste team van medewerkers die samenwerken en elkaar aanvullen. Hoe kom je tot weloverwogen beslissingen over aanstelling. Assessments zijn een uitstekende manier om vaardigheden en capaciteiten inzichtelijk te maken en te beoordelen. Tasman Professionals kan op verzoek van jouw organisatie en in overleg met de kandidaat een assessment uitvoeren met als resultaat een duidelijke rapportage en een concreet advies.  (maatwerk)

Neem conact op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.