In de technische branche staan veel bedrijven te springen om jong en kundige experts. Maar je wilt niet zomaar de eerste, de beste kandidaat aannemen. Op papier kan een kandidaat helemaal in het plaatje passen, om er vervolgens achter te komen dat ‘ie in het team niet thuishoort. Het is zonde dat de kwaliteiten van de professional niet optimaal ingezet worden en als organisatie kan dit zorgen voor een flinke kostenpost en bottleneck in de operatie. Daarom is het belangrijk om nieuw talent niet alleen te werven op CV, maar ook op drijfveren, ambities en gedragskenmerken. Met onze assessments zorgen we voor die optimale match. 

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Werving en selectie binnen de technische branche

  Als werving- en selectiebureau vervullen wij de vacatures van jouw organisatie binnen de maintenance, offshore, zonne– en windenergiesector. Met ruim 25 jaar ervaring binnen recruitment én als technisch specialist weten wij het kaf van het koren te scheiden in het werving- en selectieproces. Voor bepaalde functies is het als kandidaat nodig om bepaalde capaciteiten bezitten, zoals flexibiliteit en een mentaal goede gezondheid als offshore medewerker. Deze en andere capaciteiten worden getoetst tijdens een assessment als aanvulling op het sollicitatieproces.

  Bekijk alle vacatures

  Assessments door Tasman Professionals

  Heb jij specifieke kenmerken die onlosmakelijk zijn verbonden met de functie? Zoek jij die ene, ruwe diamant voor jouw organisatie? Dan kan een assessment een perfecte aanvulling zijn op het sollicitatieproces. Samen in overleg met jou bekijken we welke assessments geschikt zijn, in welke fase het wordt toegepast en wat het gewenste resultaat ervan is. Denk aan pre-assessments om het kaf van het koren te scheiden zodat de druk op HR wordt verlaagd, een assessment op specifieke kwaliteiten zoals leiderschapsvaardigheden of het meten van Emotionele Intelligentie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op.

  Neem contact op