In de technische branche staan veel bedrijven te springen om jong en kundige experts. Maar je wilt niet zomaar de eerste, de beste kandidaat aannemen. Op papier kan een kandidaat helemaal in het plaatje passen, om er vervolgens achter te komen dat ‘ie in het team niet thuishoort. Het is zonde dat de kwaliteiten van de professional niet optimaal ingezet worden en als organisatie kan dit zorgen voor een flinke kostenpost en bottleneck in de operatie. Daarom is het belangrijk om nieuw talent niet alleen te werven op CV, maar ook op drijfveren, ambities en gedragskenmerken. Met onze assessments zorgen we voor die optimale match. 

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Assessments binnen de technische branche

  Als werving- en selectiebureau vervullen wij de vacatures van jouw organisatie binnen de maintenance, offshore, zonne– en windenergiesector. Met ruim 25 jaar ervaring binnen recruitment én als technisch specialist weten wij het kaf van het koren te scheiden in het werving- en selectieproces. Voor bepaalde functies is het als kandidaat nodig om bepaalde capaciteiten bezitten, zoals flexibiliteit en een mentaal goede gezondheid als offshore medewerker. Deze en andere capaciteiten worden getoetst tijdens een assessment als aanvulling op het sollicitatieproces.

  Bekijk alle vacatures
  wervingsbureau technische professionals

  Assessments door Tasman Professionals

  Heb jij specifieke kenmerken die onlosmakelijk zijn verbonden met de functie? Zoek jij die ene, ruwe diamant voor jouw organisatie? Dan kan een assessment een perfecte aanvulling zijn op het sollicitatieproces. Samen in overleg met jou bekijken we welke assessments geschikt zijn, in welke fase het wordt toegepast en wat het gewenste resultaat ervan is. Denk aan pre-assessments om het kaf van het koren te scheiden zodat de druk op HR wordt verlaagd, een assessment op specifieke kwaliteiten zoals leiderschapsvaardigheden of het meten van Emotionele Intelligentie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op.

  Neem contact op

  Uitzenden, payrolling & assessments voor technische organisaties

  Naast het afnemen van assessments voor je kandidaten, kunnen we je ook ontzorgen op andere gebieden. Denk aan detachering, payrolling of het trainen van toekomstige medewerkers.

  Het detacheren van personeel

  Naast het payrollen van medewerkers, kunnen we ook je werknemers detacheren. Het verschil hierbij is dat de werknemer eventueel ook op je eigen loonlijst kan staan. Lees meer over het detacheren van personeel.

  Payrolling voor gedetacheerd personeel

  In samenwerking met verschillende erkende Payroll-partners, met eigen arbo-dienst, ontzorgen we jouw organisatie op het gebied van administratieve handelingen voor (tijdelijk) personeel door middel van payrolling.

  Trainingen voor nieuwe medewerkers

  Technische kennis toepassen in de praktijk. We zorgen ervoor dat de kandidaat een optimale match vormt met jouw organisatie. Maar hoe gekwalificeerd een kandidaat ook is, het klaarstomen voor de functie is een belangrijk onderdeel dat niet onderschat mag worden. Door middel van trainingsprogramma’s zorgen we ervoor dat nieuwe werknemers klaargestoomd worden voor de nieuwe uitdaging en ze gemakkelijk landen in de nieuwe werkomgeving.

  Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op.