Selectiebureau

Werknemers in loondienst, zzp’ers, freelancers, detachering. Er zijn verschillende vormen van samenwerkingen waarin je als bedrijf je werkzaamheden kan uitbesteden. Op deze pagina lees je meer over onze dienstverlening als technisch selectiebureau.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wat is een technisch selectiebureau?

  Wij houden ons, net als ieder ander selectiebureau, bezig met het werven & selecteren van de juiste professionals. Bij ons draait het om de kandidaat en zijn of haar talent en passie. Door middel van persoonlijke benadering gaan we voor een langetermijnrelatie met onze kandidaten en opdrachtgevers.

  Wij richten ons hierbij op technische specialisten voor specifieke branches. Onze expertise is het bemiddelen tussen mechanische en elektrotechnische specialisten, project en maintenance engineers, werkvoorbereiders en project support-medewerkers en jouw organisatie.

  Bekijk alle technische vacatures

  Voordelen uitbesteden van selectieprocedure

  Op korte termijn gekwalificeerd personeel nodig? De vijver van technische professionals is klein. Doordat wij al 25 jaar ervaring hebben binnen de technische branche, gaan wij de uitdaging aan om die zeldzame vis uit de vijver te pikken. Lange sollicitatieprocedures, flinke investeringen inhouse werving & selectie zonder het gewenste resultaat.. vanaf nu is dat verleden tijd.

  duurzame bedrijven

  Assessments voor technische organisaties

  Het vullen van de pijplijn met kandidaten is geen probleem. De kunst is om ervoor te zorgen dat het gekwalificeerde kandidaten zijn die passen bij de functie. Door op maat gemaakte assessments scheiden we het kaf van het koren. Dit kan in het proces voorafgaand aan de sollicitatie, waardoor het aantal gesprekken minder is, maar van hogere kwaliteit.

  Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen we hierbij ondersteunen door de specifieke kwaliteiten te toetsen.

  Voordat de sollicitant vervolgens in dienst treedt, kunnen assessments helpen bij het bepalen van de functie en omgeving waarin de kandidaat gaat functioneren. Op deze manier komen de kwaliteiten van deze specifieke kandidaat tot z’n volledige recht.

  Trainingen voor nieuwe technische medewerkers

  Door middel van trainingen, voorafgaand aan de indiensttreding, wordt de kandidaat volledig klaargestoomd voor de technische functie.

  Het uitbesteden van de werkzaamheden aan werving & selectiebureau Tasman Professionals heeft daarom de volgende voordelen:

  • Minder tijd kwijt aan gesprekken waarbij kwaliteit mist
  • Focus op kwaliteit i.p.v. kwantiteit
  • Focus op de talenten van kandidaat
  • De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  • Snellere doorloop waarbij we focussen op lange termijn-relaties

  Payrolling voor jouw werknemers

  In samenwerking met verschillende erkende Payroll-partners, met eigen arbo-dienst, die de administratieve handelingen voor (tijdelijk) personeel uit handen nemen. Hierdoor heb je minder gedoe op het gebied van de personeelsadministratie en draag je geen risico bij ziekteverzuim.

  Naast onze diensten als selectiebureau kunnen we jouw organisatie daarom ook ontzorgen op het gebied van assessments, trainingen, detachering en payrolling. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem contact op.

  Neem contact op