Over Tasman Professionals

Tasman Professionals werft en selecteert technische kandidaten voor functies in de Maintenance & Services, Offshore en Renewable markten. Tasman Professionals bemiddelt kandidaten naar banen in de techniek waarin hun talent en passie het beste tot hun recht komen. Hiervoor beschikt Tasman Professionals over een groot flexibel kandidaten- en klanten netwerk.

Onze missie

Onze missie is om de optimale match te vinden tussen technische professional en organisatie. In de werving nemen wij dit als uitgangspunt doordat wij langetermijnrelaties opbouwen met zowel professional als organisatie. Hiermee maakt Tasman Professionals het verschil. De Professional centraal!

Persoonlijk – Betrouwbaar – Professioneel – Ambitieus

Onze visie

Onze visie is om de standaard te worden op het gebied van Renewables Recruitment. Nederland meer verduurzamen met de professionals van Tasman Professionals.

Solliciteren

Nadat je reactie bij ons is binnengekomen nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op en geven aan of jij wel of geen geschikte kandidaat bent voor de vacature. Dit is afhankelijk van de vacature-eisen, je ervaring, opleidingen en je wensen en beschikbaarheid. Als je past bij het gevraagde profiel willen we je graag snel persoonlijk ontmoeten. Bij ons op kantoor of bij jou in de buurt. We gaan dan graag met je in gesprek over je ambities, talent en je wensen voor je ideale baan. Samen met jou maken we je CV compleet en presenteren en begeleiden we je bij onze opdrachtgever.

 

Open sollicitatie

  VOORNAAM
  ACHTERNAAM
  EMAIL ADRES
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN?

  Uw CV

  Akkoord Privacy statement

  Ja