Werken op grote hoogte, van adres naar adres hoppen om storingen te verhelpen of je ambities waarmaken bij een internationale speler. Jouw talenten, wensen en passie zijn het leidend bij die zoektocht in je volgende carrièrestap. Cees gaat – samen met jou en zijn netwerk – graag de uitdaging aan om je droombaan te vinden.  Door onze persoonlijke benadering en gaan voor een langetermijnrelatie met onze kandidaten én opdrachtgevers.

Onze expertise ligt bij het bemiddelen van mechanische en elektrotechnische specialisten, project -en maintenance engineers, werkvoorbereiders en project-support medewerkers. Als technisch professional vind je hier een aan die aansluit op jouw skills en ambitie.

Vind je droombaan in de techniek via ons

Direct solliciteren?

Op onze vacaturesite vind je alle openstaande vacatures. Staat je droombaan er momenteel niet tussen of denk je dat je uit het juiste bent gesneden, ondanks dat je niet voldoet aan de functie-eisen? Doe dan een open sollicitatie en vul onderstaand formulier in. Binnen 2 werkdagen na ontvangst ontvang je van ons een persoonlijke terugkoppeling. Indien we mogelijkheden zien, gaan we graag met je in gesprek over je ambities, talent en je wensen voor je ideale baan op ons kantoor in Alkmaar. Samen met jou maken we je CV compleet en presenteren en begeleiden we je bij onze opdrachtgever.

 

Open sollicitatie

  VOORNAAM

  ACHTERNAAM

  EMAIL ADRES

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN?

  Uw CV

  Akkoord Privacy statement

  Ja