Werken aan de toekomst van morgen: daar draag jij graag je steentje aan bij! Binnen de verschillende takken van de renewables branche wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken en complexe machines. Dat deze machines op ieder moment blijven draaien is essentieel en daar heb jij als specialist een belangrijke rol in. Binnen maintenance (ook wel constructie en onderhoud genoemd) ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud dat uitgevoerd moet worden. Lees meer over deze branches en bekijk alle maintenance vacatures.

Contactformulier

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Binnen welke industrieën heeft Tasman maintenance vacatures?

  Het ene moment stuur je op afstand je collega’s offshore aan, terwijl je op een ander moment tot aan je ellebogen in de bekabeling zit, op zoek naar het juiste draadje om door te knippen. Het uitdagende aan werken binnen maintenance in de renewables branche is dat er een grote variëteit aan functies is. Aan de volgende functies kan je onder andere denken:

  • Werkvoorbereider
  • Maintenance Supervisor
  • Maintenance engineer (Servicemonteur)
  • Proces operator

  Weten welke maintenance vacatures wij op dit moment open hebben staan? Bekijk dan alle vacatures op werkenaanenergie.nl.

  Bekijk alle vacatures
  maintenance vacatures

  Waarom via Tasman Professionals op zoek gaan naar je volgende maintenance job?

  Recruitment heeft in het algemeen niet een al te beste naam. Dat is jammer, want een goed recruitmentbureau zorgt er namelijk niet alleen voor dat jij je droombaan vindt, maar dat je er ook alles uit haalt. Je ontdekt kwaliteiten waarvan je zelf misschien niet bewust was en ontwikkelt je daardoor verder binnen jouw vakgebied.

  Met meer dan 25 jaar ervaring binnen recruitment weten wij precies wanneer een kandidaat binnen een organisatie past. We matchen daarom alleen als we ervan overtuigd zijn dat jij de beste match voor de organisatie bent en andersom. We kijken verder dan alleen je CV en werkervaring. Op basis van assessments testen we je competenties zodat jij volledig tot bloei komt voor jouw volgende uitdaging.

  Ons sollicitatieproces

  Heb je een vacature gezien die bij jou past? Wacht dan niet langer en solliciteer! Binnen een week ontvang je direct terugkoppeling van ons. Op basis van een eerste selectie bekijken we of jij binnen het profiel past. Is dat niet het geval? Dat zeggen we dan direct en kunnen bekijken of we iets anders voor je kunnen betekenen.

  Indien je de eerste selectie doorkomt, word je uitgenodigd op gesprek. Op basis daarvan bekijken we of er een klik is en wordt er op basis van een assessment bekeken of jouw competenties aansluiten bij de verantwoordelijkheden die jouw nieuwe, potentiële functie met zich meebrengt. Wanneer alle lichten op groen staan, stellen we je op korte termijn voor bij de opdrachtgever. Indien er een wederzijdse klik is, krijg je een aanbieding. Voordat je in dienst treedt, word je volledig klaargestoomd voor de job door middel van een training.

  Interesse? Bekijk direct alle maintenance vacatures.

  Heb jij als organisatie vacatures te vervullen binnen maintenance?

  Wij helpen je graag! Door korte lijnen en open communicatie zorgen wij dat de vacature wordt vervuld door de juiste persoon. Neem contact op als jij als organisatie een vacature vervuld wilt zien!

  Neem contact op