NAAM
  EMAIL
  TELEFOON

  WAT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN?

  Akkoord Privacy statement

  Ja

  Over Tasman Professionals

  Een sollicitatie insturen zonder resultaat. Een recruiter die onzorgvuldig omgaat met jouw motivatiebrief. Recruitment in Nederland staat niet altijd positief in het licht. Wij leveren geen grote hoeveelheden technici of ‘schuiven snel wat cv’tjes’.

  De kracht van Tasman Professionals is het aangaan en bouwen van duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers. Samen bouwen aan vertrouwen. Het maken van de juiste match. Het is een creatief proces en een typisch gevolg van “het één leidt tot het ander”. Geen snelle plaatsing, maar een langdurige samenwerking.

  Onze missie is om de optimale match te vinden tussen technische professional en organisatie. In de werving nemen wij dit als uitgangspunt doordat wij langetermijnrelaties opbouwen met zowel professional als organisatie. Hiermee maakt Tasman Professionals het verschil. De Professional centraal!

  Persoonlijk – Betrouwbaar – Professioneel – Ambitieus

  Onze visie is om de standaard te worden op het gebied van Renewables Recruitment. Nederland meer verduurzamen met de professionals van Tasman Professionals.

  Wat wij voor professionals betekenen
  werkvoorbereider

  De opdrachtgevers

  We hebben contact met bekende (en soms minder bekende) opdrachtgevers die een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland. Onze opdrachtgevers zijn op zoek zijn naar mensen die het verschil willen en kunnen maken.

  Werving, selectie, assessments en trainingen zijn een onderdeel van onze dienstverlening. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan meer over onze diensten voor professionals.

  Hoe wij opdrachtgevers helpen

  Wat anderen over ons zeggen

  Ze zoeken net zo lang tot ze de geschikte baan voor je hebben, ze zijn zeker niet zo’n doorsnee recruiter bureau die alleen mensen in hun portefeuille willen hebben. Nee deze mensen gaan er echt voor. Daarom de pluim!

  Ad van de Louw

  Heel fijn en snel aan een baan geholpen door Cees van Tasman Professionals! Zeer goede persoonlijke benadering en begeleiding. Top Professionals!

  Wessel Witteveen