cees pater

Cees Pater
Eigenaar Tasman Professionals

Voeg me toe op LinkedIn

Een baan waar jij jouw talenten optimaal benut…

…dat is mijn belangrijkste doel. Opleiding en ervaring zijn belangrijk, maar je talenten, ambities en drijfveren zijn dat ook. Waar krijg je energie van? Hoe ziet je ideale werkdag eruit en wanneer vertrek je huiswaarts met een voldaan gevoel? Samen met jou ga ik graag de uitdaging aan om een werkplek te creëren waar je iedere dag fluitend naartoe gaat.

Ik ben Cees Pater – oprichter van Tasman Professionals in 2018. Met mijn ervaring als recruiter en staff planner binnen grote, technische organisaties sla ik de brug tussen opdrachtgevers en hun toekomstige werknemers. Ben je eerder werkzoekend geweest, dan herken je een van de volgende situaties misschien wel: sollicitaties waar je nooit een reactie op ontvangt, snelle plaatsingen bij een nieuwe werkgever zodat de recruiter z’n commissie ontvangt en afgewezen worden op leeftijd of het missen van de juiste papieren, terwijl je wel talent hebt.

Samen met mijn team aan professionals verhoog ik de standaard binnen recruitment. Niet ‘snel met CV’tjes schuiven’, maar luisteren naar wat jij te bieden hebt. Eerlijk en transparant, waarbij je ook duidelijke feedback krijgt als ik je niet verder kan helpen. En is er op papier geen match, maar bezit je bepaalde talenten en ben je bereid om meer te leren? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bekijk de verschillende vacatures in jouw vakgebied

Zoek je volgende technische baan

Staat je droombaan er niet tussen? Mail je motievatiebrief en dan zoeken we samen naar de juiste match. 

Waarom je volgende carrièrestap uitstippelen via een recruitmentbureau?

Zie ons als de Cupido’s in het werkveld. We matchen jou aan de juiste opdrachtgever. Herkennen verborgen talenten en helpen je met de volgende stap in je carrière. Zodat jij iedere dag met een glimlach je technische functie beoefent. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk en sterke relaties opgebouwd met opdrachtgevers. Samen bouwen we aan vertrouwen. Met als uitgangspunt een langetermijnsamenwerking. Dát is de kracht van Tasman Professionals.

Zoek je technisch talent voor jouw organisatie?

Iedereen kan wervende vacatureteksten opstellen en het lukt je waarschijnlijk ook om sollicitanten te bereiken. Maar heb jij zin om het kaf van het koren te scheiden, iedereen te voorzien van een reactie en de juiste professionals te selecteren? Als recruiter binnen de technische branche heb ik jarenlange ervaring binnen de on- en offshore techniek én het matchen van professionals met organisaties. Zie Tasman Professionals als de flexibele schil voor jouw organisatie: wij richten het sollicitatieproces voor je in, maken op basis van skills en ervaring de eerste selectie en helpen je desgewenst met de onboarding van je toekomstige werkgever. Scheelt jou (en de HR-afdeling) tijd en dus geld.

We helpen jouw organisatie helpen met werving, selectie en assessments die tijd besparen in het sollicitatieproces. Desgewenst kunnen we je ook helpen met het trainen van toekomstige werknemers, het detacheren van personeel en payroll-mogelijkheden voor je nieuwe collega’s. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan meer over onze diensten voor professionals.

Hoe wij opdrachtgevers helpen

Wat anderen over ons zeggen

Ze zoeken net zo lang tot ze de geschikte baan voor je hebben, ze zijn zeker niet zo’n doorsnee recruiter bureau die alleen mensen in hun portefeuille willen hebben. Nee deze mensen gaan er echt voor. Daarom de pluim!

Ad van de Louw

Heel fijn en snel aan een baan geholpen door Cees van Tasman Professionals! Zeer goede persoonlijke benadering en begeleiding. Top Professionals!

Wessel Witteveen

Vragen, opmerkingen, solliciteren of samenwerken?

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

  NAAM

  EMAIL

  TELEFOON

  WAT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN?

  Akkoord Privacy statement

  Ja