Over Tasman Professionals

Tasman Professionals werft en selecteert technische kandidaten voor functies in de Maintenance & Services, Offshore en Renewable markten. Tasman Professionals bemiddelt kandidaten naar banen in de techniek waarin hun talent en passie het beste tot hun recht komen. Hiervoor beschikt Tasman Professionals over een groot flexibel kandidaten- en klanten netwerk.

Onze visie

Werving en selectie moet steeds sneller en wordt daardoor een stuk onpersoonlijker terwijl een goed uitgevoerde opdracht nog altijd afhangt van een betrokken en capabele medewerker. In de werving nemen wij dit als uitgangspunt zodat we een optimale match kunnen maken met de vacature en de cultuur van het bedrijf. Hiermee maakt Tasman Professionals het verschil. De Professional centraal!
Persoonlijk – Betrouwbaar – Professioneel – Ambitieus

Solliciteren

Nadat je reactie bij ons is binnengekomen nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op en geven aan of jij wel of geen geschikte kandidaat bent voor de vacature. Dit is afhankelijk van de vacature-eisen, je ervaring, opleidingen en je wensen en beschikbaarheid. Als je past bij het gevraagde profiel willen we je graag snel persoonlijk ontmoeten. Bij ons op kantoor of bij jou in de buurt. We gaan dan graag met je in gesprek over je ambities, talent en je wensen voor je ideale baan. Samen met jou maken we je CV compleet en presenteren en begeleiden we je bij onze opdrachtgever.

 

Open sollicitatie

VOORNAAM
ACHTERNAAM
EMAIL ADRES
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

WAT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN?

Uw CV

Akkoord Privacy statement

Ja