Nadat je je diploma Technische Bedrijfskunde in ontvangst hebt genomen is het tijd om aan de slag te gaan. Als technisch professional houd je ervan de touwtjes in handen te hebben, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen, heb je hart voor de zaak en gaat jouw hart sneller kloppen van logistieke processen binnen het bedrijf. Ben jij klaar om de eerste- of volgende stap te zetten in jouw loopbaan en jezelf daarbij (door) te ontwikkelen? Lees op deze pagina meer over technische bedrijfskunde banen

Contactformulier

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wat voor technische banen zijn er?

  Wanneer je onderzoek doet naar de baanmogelijkheden binnen de technische bedrijfskunde, kom je er al snel achter dat de opties oneindig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als project engineer, technisch projectleider, servicemonteur of als werkvoorbereider in de wind-, maintenance- of offshore branche.

  Organisaties waar je binnen de Technische Bedrijfskunde kunt werken

  Binnen Technische Bedrijfskunde varieert het baanaanbod enorm. Zo kun je voor industriële- of installatiebedrijven binnen de maintenance-, wind- of offshore sector werken. Ontferm je over grote projecten op een projectbureau of ga aan de slag bij een toeleverancier of commercieel dienstverlener.

  Wat doet een project engineer?

  Als Project Engineer is jouw functie te vergelijken met een die van een Process Engineer. Enkel is project engineering een aparte tak hiervan. Een project engineer focust zich voornamelijk op projecten waarvan hij of zij de leiding over de technische uitvoering heeft.

  Wat doet een technisch projectleider?

  Als technisch projectleider zorg je ervoor dat projecten succesvol gerealiseerd worden, door de leiding op je te nemen. Niet alleen de realisering van het project, maar ook de nazorg zal door jou worden uitgevoerd. Daarbij is het takenpakket erg breed. Zo ben je het aanspreekpunt voor klanten, signaleer je problemen en kom je met een passende oplossing. Ook coördineer je de realisatie van de projecten en houd je het budget in de gaten.

  Wat doet een werkvoorbereider?

  Het hart van de organisatie: als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alle uitvoerende medewerkers aan de slag kunnen. Een werkvoorbereider is dan ook wel te vergelijken met een leidinggevende. Echter hebben deze werkvoorbereiders, ten opzichte van andere branches, een gespecificeerd takenpakket.

  Als werkvoorbereider ben je namelijk verantwoordelijk voor het aanleveren van de planningen, werktekeningen en inkoop van materialen. Uiteraard verschillen de precieze werkzaamheden per organisatie en functie. Die functie bestaat meestal uit drie rollen: de technisch tekenaar, de calculator en de planner.

  Op zoek naar een baan als Technisch Bedrijfskundige?

  De afgelopen jaren is de vraag naar technische banen enorm toegenomen. Zeker voor mensen met een achtergrond als Technisch Bedrijfskundige. Tasman Professionals biedt voornamelijk vacatures aan binnen de ‘renewables’-branche. Binnen deze groeiende branche houdt men zich bezig met het opwekken en opslaan van energie uit duurzame energiebronnen zoals windenergie. Wil jij graag meewerken aan energietransitie? Bekijk dan onze vacatures binnen de windsector.

  Of bekijk alle openstaande technische vacatures op dit moment
  Heb je nog niet de baan gevonden die bij jou past? Niet getreurd. Neem contact op met ons en wij helpen je bij het zoeken naar jouw droombaan.
  technische bedrijfskunde banen

  Zoek je een technisch professional voor jouw organisatie?

  Bedrijven binnen de energietransitie staan vooraan in de rij wanneer het aannemen van nieuw en jong talent betreft. Maar vergeet daarbij de oude rotten in het vak niet boordevol jarenlange ervaring. Ben je op zoek naar een technisch professional die past binnen jouw organisatie? Met een groot netwerk en 25 jaar ervaring helpt Tasman Professionals je bij jouw zoektocht naar de juiste kandidaat.

  Naast het werven van aanstormend en bestaand talent, bieden we ook aanvullende dienstverlening aan. Zo kunnen we je volledig ontzorgen op het gebied van personeelsmanagement. Ons streven is een lange-termijnrelatie die goed is voor zowel organisatie als kandidaat.

  Tasman Professionals is van alle markten thuis. Zo zoeken en detacheren wij niet alleen tijdelijke krachten, maar verzorgen wij ook de payrolling en trainingen voor nieuwe medewerkers. Daarbij vergroten we de kans op een perfecte match tussen de organisatie en professional door het afnemen van assessments. Hierdoor scheiden we het kaf van het koren en levert het jouw organisatie beter gekwalificeerde kandidaten op.

  Kies je voor Tasman Professionals, dan kies je voor de volgende garanties:

  • Focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • Persoonlijk recruitment met heldere rapportages
  •  Snelle terugkoppeling waarbij je meteen weet waar je aan toe bent
  • De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  •  Opbouwen van lange termijn relaties bij zowel organisaties als kandidaten

  Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We zien jouw personeels-gerelateerd vraagstuk graag tegemoet. Wij zijn er zeker van dat we samen met jouw organisatie tot een passende oplossing komen.

  Neem contact met ons op voor het vinden van een geschikte kandidaat