Technische vacatures zijn er in overvloed. Er is een groot tekort aan technisch talent doordat opleidingen moeite hebben om nieuwe studenten aan te trekken terwijl de vraag enorm stijgt. Vacatures in techniek hebben onterecht een stoffig imago. Door de energietransitie nemen schieten duurzame projecten zoals de bouw van windparken in de Noordzee en het grootschalig aanleggen van zonnepanelen op daken een vogelvlucht. Tasman Professionals is de schakel tussen deze duurzame vacatures in techniek en de technische professionals.

Contactformulier

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Welke vacatures in techniek zijn er?

  Monteren van windturbines, onderhoud van platformen op zee, servicemonteur van gebouw installaties of het installeren van zonnepanelen zijn een greep uit de technische vacatures die we aanbieden. We onderscheiden onze vacatures in vier onderdelen: maintenance, offshore, zon- en windvacatures. Van monteur tot werkvoorbereider en van operator tot projectmanager: je vindt een groot aanbod aan technische vacatures bij ons met variëteit aan opleidings- en ervaringsniveau. Op werkenaanenergie.nl vind je deze vacatures opgesomd.

  Bekijk alle vacatures
  vacatures techniek

  Wat houden de technische functies in?

  Meer weten over de verschillende technische functies? We hebben er een aantal voor je op ‘n rijtje gezet:

  Interesse in een van deze functies maar staat er op dit moment geen vacature voor open? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

  Technische vacatures te vervullen?

  Heb je als organisatie verschillende openstaande vacatures in techniek die je niet gevuld krijgt? Of wil je dat er efficiënter wordt omgegaan met het werven en selecteren van de juiste kandidaten? Dan kunnen we je helpen. Tasman Professionals heeft veel ervaring binnen de technische branche én in het recruitmentvak.

  Geen CV’tjes schuiven, snelle plaatsingen en relaties onderhouden die resultaat bieden op de korte termijn. Kies je voor Tasman Professionals, dan kies je voor een lange termijn samenwerking. Samen gaan we voor jouw organisatie aan de slag en is het belangrijkste doel dat jij en de technische professional tevreden zijn. Daarom bieden wij naast de werving en selectie voor vacatures in techniek ook andere diensten aan:

  • Payrolling
  • Detachering
  • Assessments
  • Trainingen

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op om een vrijblijvende kennismaking te plannen.

  Neem contact op