Werken aan de toekomst van morgen. Zonnepanelen, het opslaan van energie uit windmolens, het creëren van implantaten voor slechthorenden of het maken van robots. Zomaar een greep uit toepassingen die gecreëerd kunnen zijn door een mechanical engineer.

Contactformulier

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wat is ‘mechanical engineering’?

  Een mechanical engineer wordt in het Nederlands ook wel een werktuigbouwkundig ingenieur genoemd. In deze functie worden producten, processen en systemen bedacht en verbeterd. Het gaat hierbij om dynamische systemen binnen specifieke branches. Voorbeelden hiervan zijn automotive, biotechnologie, elektrotechniek, energie-opwekking en klimaatcontrole.

  Organisaties waar een mechanical engineering werkt

  Mechanical engineering is een beroep dat breed kan worden toegepast. Deze functie wordt voornamelijk toegepast in industriële en technische omgevingen. Het creëren van tekeningen, bestekken, offertes, handleidingen en ontwerpen zijn voorbeelden die veelal tot het takenpakket van een mechanical engineer behoren. Hulpmiddelen die hiervoor worden gebruikt zijn o.a. AutoCAD. Een mechanical engineer kan je eigenlijk vergelijken met een projectmanager, maar dan met specifieke, technische kennis.

  Werken als werktuigbouwkundig ingenieur?

  Bij Tasman Professionals zijn we altijd op zoek naar bekwame mechanical engineers. Wij bieden onder andere vacatures aan binnen de “renewables”-branche. Als werkbouwkundige gaat jouw technisch hart waarschijnlijk sneller kloppen bij het opwekken en opslaan van energie uit duurzame energiebronnen zoals de wind- en zonne-energie. De komende jaren maken deze sectoren een explosieve groei en schreeuwen daarom om een professional zoal jij. Bekijk daarom alle vacatures binnen de windsector.

  Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen? Geen nood! Neem contact op met ons en wij gaan op zoek naar de perfecte match voor jou.

  Bekijk alle vacatures
  mechanical engineer

  Zoek je een mechanical engineer voor jouw organisatie?

  Bedrijven binnen de “renewables”-sector staan te springen om jong, nieuw talent. Maar juist ook de doorgewinterde engineer is hard nodig. Deze sector maakt de komende jaren een explosieve groei door en is daarom op zoek naar getalenteerde professionals. Zoek je een mechanical engineer voor jouw organisatie? Met ruim 25 jaar aan ervaring zorgt Tasman Professionals ervoor dat de juiste kandidaat aan de slag gaat. Met vooraf duidelijke afspraken en korte lijnen.

  Waar de meeste wervingbureaus stoppen, gaan wij nog een stap verder. Naast werving & selectie bieden we aanvullende dienstverlening aan. Van A tot Z volledig ontzorgen op het gebied van personeelsmanagement bijvoorbeeld. Wij streven naar een lange-termijnrelatie die goed is voor de kandidaat en de organisatie.

  Van het zoeken en detacheren van tijdelijke krachten, het verzorgen van de payrolling en trainingen voor nieuwe medewerkers. En te druk met het aantrekken van de verkeerde professionals? We scheiden het kaf van het koren door middel van onze effectieve assessments. Dat scheelt een hoop tijd én levert jouw organisatie beter gekwalificeerde kandidaten op.

  Kies je voor Tasman Professionals, dan kies je voor de volgende garanties:

  • Focus op kwaliteit i.p.v. kwantiteit
  • Persoonlijk recruitment met heldere rapportages
  • Snelle terugkoppeling waarbij je meteen weet waar je aantoe bent
  • Focus op de talenten van kandidaat
  • De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  • Opbouwen van langetermijnrelaties bij zowel organisaties als kandidaten

  Geen personeels-gerelateerd vraagstuk is ons te gek. Wij bijten ons vast in iedere uitdaging en komen met een passende (desnoods maatwerk) oplossing. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op.

  Neem contact op