Werken aan de toekomst van morgen: daar draag jij graag je steentje aan bij! Fossiele brandstoffen worden uitgebannen en energie wordt opgewekt uit duurzame bronnen. Denk hierbij aan zon- en windenergie bronnen. We vertellen je graag meer over de zon vacatures die we te bieden hebben.

Contactformulier

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Binnen welke industrieën heeft Tasman zon vacatures?

  Binnen de energiesector staan organisaties te springen om technische specialisten. Functies die hier zoal bij komen kijken zijn de volgende:

  Weten welke zonvacatures wij op dit moment open hebben staan? Bekijk dan alle vacatures op werkenaanenergie.nl

  Bekijk alle vacatures
  zon vacatures

  Waarom via Tasman Professionals op zoek gaan naar je volgende job binnen zonne-energie?

  Met meer dan 25 jaar ervaring binnen recruitment weten wij precies wanneer een kandidaat binnen een organisatie past. Daarnaast hebben wij een breed netwerk in de technische sector en renewables industrie. Daardoor kunnen wij snel schakelen en jou voorzien van de best mogelijke match in jouw volgende carrièrestap.

  We matchen alleen als we ervan overtuigd zijn dat jij de beste match voor de organisatie bent en andersom. We kijken verder dan alleen je CV en werkervaring, we kijken namelijk ook hoe jij als persoon bent en in hoeverre jij binnen de organisatie past. Dat doen we door middel van assessments zodat jij volledig tot bloei kan komen in jouw volgende uitdaging.

  Ons sollicitatieproces

  Heb jij jouw droombaan op onze vacaturesite gezien? Wacht dan niet langer en solliciteer! Binnen een week ontvang je direct een terugkoppeling. Sluit je profiel en werkervaring aan? Dan willen we graag een eerste gesprek met je plannen. Ook bij twijfel doen we dat: soms kan er op basis van jouw competenties dan alsnog een match ontstaan. Wanneer jouw profiel volledig afwijkt van het gevraagde functieprofiel, laten we dat ook weten. We kunnen dan kijken of we een vacature hebben die beter bij je past en zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

  Op basis van het gesprek bekijken we of er een klik is en leren we elkaar kennen. In sommige gevallen wordt er daarna een assessment afgenomen om te kijken of jouw competenties aansluiten bij de verantwoordelijkheden die de functie met zich meebrengt. Indien dit het geval is, word je voorgesteld aan jouw potentiële werkgever. Zodra ook hier de klik er is krijg je een aanbieding.

  Voordat je in dienst treedt, word je door ons volledig klaargestoomd voor de functie door middel van een training. Zo maak je direct een vliegende start!

  Interesse? Bekijk direct alle zon vacatures.

  Heb jij als organisatie vacatures te vervullen binnen de zonne-energie branche?

  Wij helpen je graag! Door korte lijnen en open communicatie zorgen wij dat de vacature wordt vervuld door de juiste persoon. Ook wanneer je als organisatie vacatures hebt binnen wind, maintenance of offshore, zien we jouw reactie graag tegemoet. Neem contact op als jij als organisatie een vacature vervuld wilt zien!

  Neem contact op