Ondanks enorme kostenreducties en strenge milieu- en veiligheidswetgevingen, blijft de offshore- en marinesector een innovatieve en dynamische werkomgeving. Deins jij er niet voor terug om regelmatig van huis te zijn en voor langere tijd te werken op zee? Dan is een technische functie binnen offshore echt iets voor jou!

Contactformulier

Upload hier je CV:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Over Offshore vacatures

Van offshore op de Noordzee tot een booreiland in Dubai: werken in de offshore is enorm veelzijdig. Vaak ben je twee weken thuis en werk je twee weken offshore. Afhankelijk van de functie en de locatie kan het ook zo zijn dat je voor langere tijd van huis af bent. Vaak word je als offshore medewerker per helicopter naar het booreiland gebracht. De volgende offshore vacatures worden ons regelmatig gevraagd om te laten vervullen:

  • E&I Operator
  • E&I Technician
  • Mechanic
  • Operator Mechanic
  • Rigger / Hijsbegeleider
  • Roughneck
  • Roustabout / Deckhand

Naast deze vacatures op booreilanden hebben wij ook verschillende wind offshore vacatures. Weten welke offshore vacatures wij op dit moment open hebben staan? Bekijk dan alle vacatures op werkenaanenergie.nl.

Bekijk alle vacatures
Offshore

Waarom via Tasman Professionals op zoek gaan naar je volgende offshore uitdaging?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf op zoek te gaan naar jouw nieuwe uitdaging. Voor veel organisaties kost het veel tijd en energie om zelf op zoek te gaan naar de juiste mensen. Daardoor vind je jouw droomfunctie niet direct, maar heeft een goede recruiter wél die juiste uitdaging voor jou. Daarnaast weet een goede recruiter de juiste competenties te koppelen aan functie-eisen, wat ervoor zorgt dat jij als kandidaat beter op je plaats zit bij een organisatie. Daarmee is zowel de organisatie als jij als professional tevreden. En dat is precies waar we voor gaan: een langetermijnrelatie.

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen recruitment weten wij precies wanneer een kandidaat binnen een organisatie past. We matchen daarom alleen als we ervan overtuigd zijn dat jij de beste match voor de organisatie bent en andersom. We kijken verder dan alleen je CV en werkervaring. Op basis van assessments testen we je competenties zodat jij volledig tot bloei komt voor jouw volgende uitdaging.

Ons sollicitatieproces

Heb je een functie gezien die bij jou past? Solliciteer direct via het contactformulier! Binnen een week ontvang je een terugkoppeling van ons. Op basis van een eerste selectie bekijken we of jij binnen het profiel past. Is dat niet het geval? Dat zeggen we dan direct en kunnen bekijken of we iets anders voor je kunnen betekenen.

Indien je de eerste selectie doorkomt, word je uitgenodigd op gesprek. Op basis daarvan bekijken we of er een klik is en wordt er op basis van een assessment bekeken of jouw competenties aansluiten bij de verantwoordelijkheden die jouw nieuwe, potentiële functie met zich meebrengt. Zodra dit het geval is, stellen we je op korte termijn voor bij de opdrachtgever. Indien er een wederzijdse klik is, krijg je een aanbieding. Voordat je in dienst treedt, word je volledig klaargestoomd voor je nieuwe uitdaging door middel van een training.

Interesse? Bekijk direct alle offshore vacatures.

Heb jij als organisatie vacatures te vervullen binnen offshore?

Wij helpen je graag! Door korte lijnen en open communicatie zorgen wij dat de vacature wordt vervuld door de juiste technische specialist. Neem contact op als jij als organisatie wind-, zonne-, maintenance– of offshore-vacatures te vervullen hebt.

Neem contact op