Binnen je organisatie maakt of breekt personeel je imago, reputatie, efficiëntie en resultaten. Goed personeel is essentieel. In de technische sector schreeuwen bedrijven al jaren om meer, goed opgeleid personeel. Recruitment heeft helaas niet altijd een goede reputatie, terwijl een goed recruitmentbureau zorgt voor de optimale match. Wil je technisch recruitment in de buurt van de randstad laten uitbesteden? Zoek dan niet verder: Tasman Professionals staat voor je klaar.

Contactformulier

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wie is Tasman Professionals?

  Net buiten de Randstad, in Haarlem, vind je Tasman Professionals. Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in recruitment én ervaring in de technische branche. De kracht van Tasman Professionals is het aangaan en bouwen van duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers. Samen bouwen aan vertrouwen. Het maken van de juiste match. Het is een creatief proces en een typisch gevolg van “het één leidt tot het ander”. Geen snelle plaatsing, maar een langdurige samenwerking. Meer weten over ons? Je leest ‘t hier.

  Lees meer over ons

  Met de volgende redenen hopen we je te overtuigen waarom je je vacatures zou moeten uitbesteden aan Tasman Professionals:

  • Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van recruitment;
  • Eigen kennis en ervaring binnen de technische branche;
  • De nieuwe standaard op het gebied van Renewables Recruitment;
  • Niet ordinair “CV’tjes schuiven”, maar een relatie op lange termijn;
  • We hebben een hoge vervullingsgraad van vacatures;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen.

  Recruitment doen wij voor deze branches

  Bekijk alle openstaande vacatures

  Recruitment zoals het hoort

  Als organisatie kan je met een gerust hart de technische recruitment aan ons overlaten. Het scheelt je tijd en uitzoekwerk, wat je terugverdient als je investeert in onze diensten. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning voor organisaties ook aanvullende diensten aan, zoals:

  • Assessments afnemen
  • Kandidaten trainen
  • Payrolling (onshore én offshore)

  Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Bezoek ons dan in ons kantoor in Haarlem óf neem contact op.

  Neem contact op