Windmolen vacatures

De toekomst van morgen. Windenergie is schone energie die komt uit een bron die nooit op zal raken. De hoeveelheid CO2-uitstoot die dit met zich meebrengt is vele malen lager dan die van andere energie-opwekkers. Windmolens kunnen zonder de lucht te vervuilen, zonder het klimaat te belasten en zonder grondstoffen uit te putten stroom opwekken. Hoe harder het waait hoe meer energie vrijkomt op de momenten dat het niet waait leveren windmolens nog steeds stroom. Alle energie die wordt opgewekt wordt op het energienet gezet en daar wordt later gebruik van gemaakt.

Het grootste gedeelte van duurzaam opgewekte energie in Nederland wordt door windmolens geproduceerd. Je kunt ze vinden op zee en middenin de weilanden op de zogeheten onshore en offshore windmolenparken. Houd jij wel van uitdaging en wil jij graag meewerken aan deze schone energiebronnen? Vind je het geen probleem om op grote hoogte te werken? En wil je werken in een leuk en afwisselend team van ervaren monteurs? We vertellen je graag meer over de verschillende windmolenparken en de bijbehorende vacatures.

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Werken op een windmolenpark?

  Wij zijn opzoek naar echte doeners die kicken op hard werken en extreme locaties. Onze opdrachtgevers binnen de windsector zijn zoek naar echte alleskunners die op land en op zee windmolens voorzien van installatie, onderhoud en reparaties. 

  Ben je benieuwd geworden naar wat voor windmolen vacatures er zijn op on- en offshore windparken? Wij zijn onder anderen op zoek naar;

  • Elektrotechnisch service monteur 
  • Inbedrijfsteller windturbines 
  • Mechanisch service monteur
  • Bekabelings medewerker 
  • Rotorblad monteur

  Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om er zeker van te zijn dat jij alle benodigde kennis in huis hebt om de werkzaamheden uit te voeren word je ingewerkt door ervaren monteurs voordat je aan de slag gaat. 

  windmolen vacatures

  Heb jij ervaring in de techniek en zie jij jezelf wel werken op een windmolenpark? Bekijk alle vacatures op werken aan energie en solliciteer direct. Komt jouw CV niet helemaal overeen maar heb je wel de nodige kennis en ervaring? Neem dan contact op met ons.

  Waarom kiezen voor Tasman Professionals?

  Met ons breed portfolio in zowel organisaties als professionals, zorgen wij voor de optimale match. Kies je voor Tasman Professionals, dan kies je voor de volgende garanties:

  • Focus op kwaliteit i.p.v. kwantiteit
  • Persoonlijk recruitment met heldere rapportages
  • Snelle terugkoppeling waarbij je meteen weet waar je aantoe bent
  • Focus op de talenten van kandidaat
  • De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  • Opbouwen van langetermijnrelaties bij zowel organisaties als kandidaten
  Bekijk alle vacatures