Als procesoperator binnen de maintenance– en offshore branche ben je ongetwijfeld avontuurlijk. Werken aan land, op de platformen van je opdrachtgevers of op zee: jij bent niet bang het heft in eigen handen te nemen, bent continu op zoek naar uitdagingen en laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Zoek dan niet verder. Wij staan voor je klaar.

Bekijk direct alle technische banen

Contactformulier

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wat doet een procesoperator?

  Een procesoperator is werkzaam binnen de procesindustrie en is daarbij verantwoordelijk voor het correcte verloop van een technisch proces. Deze processen zijn gekoppeld aan gestelde richtlijnen. Denk hierbij aan het waarborgen van kwaliteit, hygiëne en veiligheid. 

  Procesoperators bevinden zich in verschillende soorten branches, waardoor jouw takenpakket kan verschillen met dat van een andere procesoperator. Wel zijn er overkoepelende taken die iedere procesoperator uitvoert. Denk hierbij aan: 

  • Het bewaken, beheren en bijsturen van het productieproces;
  • Het instellen, bedienen, afstellen en ombouwen van een procesinstallatie; 
  • Het uitvoeren van kwaliteits- en procescontroles;
  • Het aansturen van de productiemedewerkers; 
  • Het opsporen en oplossen van kleine technische storingen; 
  • Het ondersteunen van de technische dienst.

  Organisaties waar een procesoperator werkt

  Wanneer je aan de slag gaat als procesoperator, ben je vooral te vinden binnen productiebedrijven. Daarbij kun je kiezen uit veel verschillende soorten branches. Zo kun je als procesoperator terecht in de waterzuivering-, pharmaceutische-, wind– of offshore branche.

  Werken als procesoperator?

  In de loop van de jaren is de vraag naar technische banen grandioos gestegen. Hierdoor zijn onze opdrachtgevers altijd op zoek naar getalenteerde procesoperators. Binnen Tasman Professionals zal je voornamelijk vacatures vinden die betrekking hebben op de ‘renewables’-branche. Deze groeiende branche staat voor het opwekken van duurzame energie. Het opwekken van windenergie is daarbij één van de meest belangrijke taken. 

  Ben jij benieuwd hoe het is om mee te werken aan energietransitie? Bekijk dan snel onze vacatures binnen de windsector

  Staat jouw droombaan niet tussen de actuele vacatures? Maak je geen zorgen. Neem contact op met ons en wij helpen je bij het zoeken van jouw passende functie.

  vacature Process-operator-tasman

  Zoek je een procesoperator voor jouw organisatie?

  Technische bedrijven binnen de energietransitie staan te trappelen om nieuw en jong talent, én ervaren- en vakbekwame monteurs. De ‘renewables’-branche heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Door deze enorme groei zijn werkgevers dan ook op zoek naar een frisse wind die in de nabije toekomst door hun bedrijf zal waaien. Zoekt jouw organisatie een procesoperator? Mede dankzij ons grote netwerk en ruime ervaring binnen de technische branche én recruitment, matchen wij de juiste kandidaat. We kijken verder dan alleen het benodigde papiertje en kijken ook naar eigenschappen, gedragskenmerken en vaardigheden. 

  Wij gaan verder dan alleen het werven van bestaand- en aanstormend talent. Door het aanbieden van aanvullende dienstverlening, ontzorgen we de klant op het gebied van personeelsmanagement. Tasman Professionals streeft naar een langetermijnrelatie voor zowel kandidaat- als organisatie. 

  Door het aanbieden van trainingen, payrolling en het afnemen van assessments, vergroten we de kans op die ene, perfecte match. Kies je voor recruitment door ons, dan kies je voor de volgende garanties:

  • Focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • Persoonlijk recruitment met heldere rapportages
  • Snelle terugkoppeling waarbij je meteen weet waar je aan toe bent
  •  De best denkbare match tussen de kwaliteiten van de kandidaat en de eisen van de functie
  • Opbouwen van lange termijn relaties bij zowel organisaties als kandidaten 

  Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We zien jouw personeels-gerelateerd vraagstuk graag tegemoet. Wij zijn er zeker van dat we samen met jouw organisatie tot een passende oplossing komen geschikt voor jouw organisatie.

  Neem contact met ons op voor het vinden van een geschikte kandidaat