Een onmisbare schakel, dát is een technisch recruiter. Hij is een kei in netwerken en een echt mensenmens. Door middel van zijn ruime netwerk legt hij verbindingen, waardoor iedere technische positie wordt vervuld door de beste kandidaat. Kortom, een technisch recruiter is een professional in het stationeren van andere professionals.

Bekijk alle technische vacatures

Contactformulier

  Upload hier je CV:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wat is een technisch recruiter?

  Een technisch recruiter koppelt de juiste mensen aan openstaande vacatures. De recruiter gaat voor de opdrachtgever op zoek naar sollicitanten voor technische uitdagingen. Deze banen zijn gericht op de technische branche. De recruiter bezit ervaring en kennis van techniek.

  Op deze manier ontstaan de mooiste samenwerkingen waarin sollicitant en opdrachtgever  elkaar versterken. Een recruiter in de technische branche beschikt over een aantal specifieke eigenschappen. Mensenkennis is er een van. Ook makkelijk contact leggen, nauwkeurigheid en gedrevenheid horen bij de aanwezige kwaliteiten.

  Aan de slag binnen de technische branche?

  Wij bieden jou de kans de perfecte baan te vinden in de techniek. Wij richten ons met name op renewables recruitment: banen die de wereld een stuk mooier maken. Bijvoorbeeld door vacatures aan te bieden om duurzame energie te winnen uit onuitputtelijke bronnen zoals de zon en wind. Daarnaast bieden we ook verschillende offshore- en maintenance functies aan in andere branches.

  Ben jij meer iemand iemand die de handen uit de mouwen steekt? Een baan zoekt met minder praten en meer ‘doen’? En heb je affiniteit met technische branches? Bekijk onze vacaturesite werkenaanenergie.nl.

  Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem dan contact op en wij helpen je graag.

  Bekijk alle vacatures
  duurzame innovaties

  Een technisch recruiter voor jouw vacatures

  Ben jij een opdrachtgever op zoek naar passende kandidaten, maar wil het niet vlotten? Daar is een oplossing voor. Door je in contact te laten komen met technisch recruiters wordt razendsnel het beste personeel gevonden. Met inlevingsvermogen zet de recruiter ieder op een passende plek de techniek, zodat talent duidelijk naar voren komt. Er is geen tijd om te wachten tot de juiste kandidaat zich per toeval meldt. Er moeten resultaten behaald worden en daarvoor zijn de juiste professionals nodig. Voor beide partijen is de samenwerking een win-win.

  Benieuwd hoe wij jouw aan jouw organisatie technisch talent kunnen koppelen? Vul het contactformulier op deze pagina in.

  Neem contact op